Inspiratiemiddagen

Op dit moment organiseren wij tijdelijk geen inspiratiemiddagen. Wil je wel meer weten over onze plannen? Neem dan gerust contact met ons op!

Ben je op zoek naar een school waar jouw kind volledig zijn/haar eigen pad kan bewandelen?

Kom naar een van onze inspiratiemiddagen!

Leren doe je altijd en overal. Leren is je omgeving gebruiken als inspiratiebron. De moed hebben om je eigen pad te bewandelen, op zoek naar jouw oneindige krachten en talenten. Vol vertrouwen je eigen meesterschap ontwikkelen. Jezelf volwaardig leren kennen. 


De Nieuwe Maesberg school is een school voor hartgedragen leren voor ontdekkingsreizigers van 4 tot 18 jaar. Je vindt ons in de Veluwse bossen, 7 kilometer verwijderd van het centrum van Arnhem.


We zijn een particuliere school en bieden plek aan ongeveer vijftien kinderen. Daarom organiseren we inspiratiemiddagen. Zo heb je de kans om de initiatiefnemers te ontmoeten, vragen te stellen en onze plek in het bos te ontdekken. 


De intentie van de inspiratiemiddag is om elkaar te ontmoeten en te verkennen of deze school een match kan zijn voor jullie. De kinderen kunnen lekker spelen, er is ruimte genoeg. Wij zorgen voor een drankje en hapje en een van onze Nieuwe Maesberg talenten geeft een leuke workshop. Al met al een unieke kans voor een heerlijke woensdagmiddag met je kind(eren)! 


Je kunt je aanmelden via het contactformulier. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

 
WhatsApp%20Image%202020-06-17%20at%2002.43_edited.jpg
 

©2020 door De Nieuwe Maesberg School.